Klitško kontrollis matši täielikult. Pianeta langes esmakordselt pikali neljandas raundis, seejärel viiendas raundis ning kuuendas raundis ei suutnud itaallane enam sirge jala peale pärast Klitško tabamust tõusta.

Klitško jaoks ol pigem tegemist "soojendusmatšiga" varasügisel toimuvaks kauaoodatud lahinguks WBA tavamaailmameistri Aleksandr Povetkiniga.

IBFi, IBO, WBO ning WBA supertiitlid lähevad Pianeta vastu mängu täna Eesti aja järgi keskkööl. 37-aastase ukrainlase jaoks on tegemist 14. tiitlikaitsmisega.

USA paneb kajama aga Las Vegases nende nimekaim poksija Floyd Mayweather juunior - mees, kes naaseb ringi pärast aastast pausi; mees, kes veetis suvel aega vanglas; mees, kes oli hoolimata kõigele sellele möödunud aasta enim teeninud sportlane maailmas ja mees, kes selle matši eest paneb taskusse müstilised 32 miljonit dollarit (pluss muud tasud).

Maailma läbi aegade üheks parimaks poksijaks peetud Mayweather paneb selle raha eest mängu oma karjääri 43 võitu ja mitte ühtegi kaotust. Tema vastaseks on USA-s sündinud Robert Guerrero, kel kirjas 31 võitu (18 KO-d), 1 kaotus ja 1 viik.

Tegemist ei ole mingil juhul kerge vastasega, kuid kergkeskkaalus on hetkel raske näha meest, kes 36-aastasele Mayweatherile vastu saaks. Matš algab Eesti aja järgi kell 4. Mõlemad matšid on otse nähtavad Viasat Sport Balticus.

Eesti poksikoondise peatreeneri Ervin Kade kommentaar tänasetele matšidele. "Guerrerol Mayweatheri vastu ei ole šanssi. Mayweatheri kaitse ja kogemused panevad asja paika. Aga seda vöib olla isegi huvitav vaadata, mida ei saa kindlasti öelda Klitško matši kohta, sest Pianeta on väga vales kohas ja täidab siin Sauerlandile (promotiim) rahakassa rolli."