Pacquiao ja Mayweather jõudsid omavahelise matši osas kokkuleppele väga lähedale ka 2010. aastal, kuid siis jäi kohtumine ära, sest Mayweather nõudis, et Pacquiaolt võetaks võistlusväliseid dopinguproove, kirjutab Eurosport.

Tänavu aasta alguses teatas Pacquiao, et Mayweather peaks fännidele vastu tulema ja tema väljakutse vastu võtma. "Floyd, kui sa oled tõeline mees, siis poksi minuga. Teeme seda armastusest poksi ja fännide vastu. Unustame raha ja teeme fännid õnnelikuks," ütles Pacquiao.

Nüüd kinnitas Pacquiao, et kauaoodatud kohtumine Pacquiao-Mayweather võib aset leida järgmisel aastal.

"Meil on Mayweatheri esindajatega tõsised läbirääkimised käimas. Arvatavasti toimuks matš järgmisel aastal," ütles filipiinlane.

Pacquiao esindaja Bob Arum avaldas lootust, et aastal 2015 võiks toimuda koguni kaks matši Pacquiao ja Mayweatheri vahel.

"Mõlemad USA telekanalid (HBO ja Showtime), kellel on Mayweatheri matšide peale leping, on sellest väga huvitatud. Kõik märgid näitavad, et esimene kohtumine toimuks uue aasta alguses. Teine võiks toimuda sügisel ning siis jaguneks auhinnaraha erinevalt, sest avamatši võitja saaks märkimisväärselt suurema summa," rääkis Arum.