Fury võitis matši seitsmenda raundi tehnilise nokaudiga. Fury domineeris matši algusest peale. Wilder käis põrandal juba kolmandas raundis. Fury löök oli nii võimas, et see purustas koguni Wilderi vasaku kõrvakile. Lõpuks saigi verd jooksev kõrv Wilderile saatuslikuks.

Wilder käis põrandal ka viiendas raundis. Seitsmendas raundis suutis Fury suruda Wilderi nurka ja seejärel viskas ameeriklase tiim valge rätiku nurka. Sellega oli matš läbi.

Tõenäoliselt näeme nüüd ka Wilder vs Fury 3. Nimelt oli Wilder sel korral tiitlikaitsja ja seega on tal õigus Fury uuesti välja kutsuda.

Nokaudikuninga Wilderi jaoks oli see karjääri esimeseks kaotuseks. Wilderil on nüüd 44-st matšist kirjas 42 võitu (neist 41 nokaudiga) ja üks viik ja üks kaotus. Nii viik kui ka kaotus on tulnud matšides Fury'ga.

Fury on samal ajal noppinud 30 võitu ja nende kõrval on üks viik Wilderiga 2018. aastast.

Fury on varasemalt olnud ka WBA, WBO, IBO ja IBF-i maailmameister. Need tiitlid sai ta enda valdusesse 2015. aastal, kui ta alistas Vladimir Klitško. Seejärel langes mees aga eraeluliste probleemide küüsi ning ei käinud 2,5 aastat ringis. Just seetõttu tuli tal toona tiitlid vabaks anda.
Fury on endine WBA, WBO, IBO ja IBF-i tšempion, kuid eraeluliste probleemide tõttu oli ta seejärel 2,5 aastat poksiringist eemal ning pidi meistrivööd vabaks andma.

Omavahel on Wilder ja Fury korra kohtunud. See juhtus 2018. aasta detsembris ning toona jäi kohtumine kohtunike hinnangul viiki. Kuna Wilderi valduses oli meistrivöö, siis kaitses ta sellega ka tiitlit.

Praeguseks on mehed üles astunud ka võistlsueelsel kaalumisel. Fury puhul särasid numbrid 123,8 kg ning Wilderil 104,8 kg. Võrreldes esimese vastasseisuga on mõlemad mehed kaalus juurde võtnud. Wilderi puhul on tegemist üldse karjääri suurima võistluskaaluga. Fury on aga ainult korra rohkem kaalunud.

Mehed peaksid Las Vegases ringi astuma Eesti aja järgi kell 6.00 pühapäeva hommikul.