Klõtško otsuse kohaselt poksitakse laupäeval Saksamaal toodetud Paffeni kinnastega, mis ei sobivat aga Fury ründava stiiliga kokku, kirjutab Eurosport.

"Nad saatsid mulle kindad, mille pöidla juurde jäi suur tühimik. Iga kord, kui ma lõin, oli oht, et pöidlad saavad vigastada. Matši ajal võibki see juhtuda. Need kindad ei sobi minu stiiliga, kuna olen suur mees ja löön konkurente tihti allapoole," kurtis Fury.

"Mulle saadeti seejärel uute kinnaste näidised ja need sobisid, kuid nüüd saime info, et tootja ei pruugi neid kindaid matši ajaks valmis saada. Kui ma õigeid kindaid laupäevaks ei saa, siis jääb matš lihtsalt ära!" esitas Fury ultimaatumi.

Briti poksija arvates on ebaõiglane, et eelseisev tiitlimatš toimub vaid Klõtško seatud reeglite järgi. "Me olime kõigega nõus. Matš toimub nende valitud riigis ja nende valitud poksiringis. Ainus, mida mina nõuan, on normaalsed poksikindad. Ma lihtsalt ei saa poksida kinnastes, mis on ebamugavad," teatas britt, lisades üleolevalt: "See ei ole ju minu viimane matš. Pärast tema (Klõtško) nokauti löömist pakutakse mulle uusi matše ja käed on minu tööriistad."

Fury sõnul teeb ta matšil osalemise otsuse hiljemalt reedeks, kui toimub ametlik kaalumine. Klõtško ja Fury heitlus on kavandatud laupäevaks Düsseldorfi.

39-aastase ukrainlase arvel on hetkel 64 võitu (sh 53 nokaudiga) ja kolm kaotust, 27-aastane Fury on siiani võitnud kõik 24 matši, neist 18 nokaudiga.