"Ma mõtlesin matši eel hoopis, et kas minu järgmine kohtumine tuleb lõpuks WBC tiitlivöö omaniku Deontay Wilderiga," rääkis Joshua intervjuus portaalile MaxBoxing. "Rohkem olid mõtted sellel, et mida järgmisena teha, mitte otseselt Ruizi alistamise peal."

"Kui kohtumine algas, siis esimese 30 sekundi jooksul mõtlesin, et ta ei suuda minu jalgadetööga sammu pidada," jätkas britt. Joshua lisas, et esimeses raundis midagi erilist ei toimunud. Teise raundi ajal oli aga kosta publikust vilekoori, mis ta rütmist välja lõi.

Joshua suutis kolmandas raundis Ruizi korra pikali lüüa, kuid käis ka ise samas raundis kahel korral põrandal. Lõpuks võitis Ruiz seitsmenda raundi nokaudiga. "Oleksin tahtnud jätkata, aga eks kohtunik peab ka oma tööd tegema."

29-aastane britt lisas, et pole maha matnud võimalusi minna poksiringis vastamisi Deontay Wilderi ja Tyson Furyga. "Tahan jätkuvalt nendega poksida, aga kõigepealt ootab mind ees kordusmatš Ruiziga. Ma olen jätkuvalt meister ja ma kavatsen tiitlivööd tagasi võita," sõnas Joshua, kes pidi kaotuse järel WBA, IBF-i ja WBO tiitlivööd Ruizile loovutama.

Alles hiljuti selgus, et oodatud kordusmatš Joshua ja Ruiz juuniori peetakse Cardiffi asemel hoopis Saudi Araabias ning see leiab aset 7. detsembril.