Kergekeskkaalus võistleva Kaupo Arro vastaseks on Andrei Pavljutšenko, kelle näol on tegemist tugeva poksiriigi viienda mehega ning Peterburi esinumbriga. Kogenud Pavljutšenko on karjääri jooksul pidanud 115 matši ning võitnud neist tervelt 98.

Ainar Karlsoni vastaseks on kahekordne Peterburi juunioride meister Aleksandr Jakovinenko, kes sarnaselt Karlsonile võitnud ka kõrgetasemelise rahvusvahelise poksiturniiri Tamperes.

Artur Zarva vastane tuleb Bulgaariast - Jevgneni Vysotskiy näol on tegemist Bulgaaria meistrivõistluste keskkaalu medalimehega. Hiljuti osales karjääri jooksul 53 matsist 42 võitnud poksija Riia lahtistel meistrivõistlustel ning jõudis seal finaali.

Üliraskekaallaste suurduell - kas Metsis võtab revanši?

Rock Cafe Boxing Nighti üheks suurduelliks kujuneb kindlasti Eesti kahe parima üliraskekaallase Mait Metsise ning Ivan Ptšelnikovi vastasseis. Mehed kohtusid viimati veebruaris Eesti meistrivõistlustel ning siis jäi napilt kohtunike 2:1 häältega peale Ptšelnikov. Kuid kogenud Metsis oli kindel, et võitis selle matši ning kavatseb Rock Cafe's näidata, et tal oli õigus.

Moisar versus Semjonov - Eesti aasta poksimatš!

Mirkko Moisar astub Rock Cafe's ringi teist päeva järjest ning kavatseb Pavel Semjonovi vastu kõik mängu panna. Mehed kohtuvad karjääri jooksul teist korda ning tegemist saab olema Eesti poksifännide unistuste täitumisega, sest mõlema mehe näol on tegemist Eesti hetke parimate profipoksijatega.