Sama õigus on alates viimasest tabelimuudatusest ka Bulgaaria poksija Kubrat Pulevil, kes asub esimesel väljakutsujakohal IBF sarjas.

Vladimir Klitškole kuulub teatavasti neli sarja tiitlit viiest: IBO, IBF, WBO ning WBA supertiitel.

Esimese matšina peab Klitško vastu võtma WBA tavatiitli omaniku Aleksandr Povetkini. Matš peab toimuma hiljemalt tuleva aasta veebruaris. Klitško ülesandeks saabki olema esialgu venelase Povetkini alistamine. Seejärel saaks rääkida matšidest Heleniuse ning Puleviga.

Nii Helenius kui Pulev on karjääri jooksul kõik matšid võitnud (seda on ka Povetkin). Helenius tõusis WBO sarjas esikohale juba eelmise aasta septembris, olles alistanud eelmised maailmameistrid Lamon Brewsteri, Samuel Peteri ning Sergei Ljakhovi. Kuid pärast Euroopa tiitlimatši Dereck Chisoraga lõhkus mees rangluu ning pidi tiitli ja koha loovutama.

Pulev on hetkel Euroopa profitiitli omanik, olles alistanud Heleniuse väljalangemise järel vabaks jäänud tiitlimatšis Alexander Dimitrenko.

Kõigi kolme mehe - Heleniuse, Pulevi ja Povetkini - promootoriks on Sauerland. Ning tõenäoliselt väga ruttu kõiki kolme Klitško vastu ei saadeta.

Heleniuse promootori sõnul saab Klitško ja Povetkini matši järel võimaluse tiitlile võidelda Pulev. Heleniuse järgmiseks sammuks saab Euroopa tiitli tagasi võitmine.