Wilder on hea meelega nõus andma võimaluse ka britile Tyson Furyle. Veelgi enam, Wilder on valmis Furyga poksimiseks isegi Suurbritanniasse sõitma. "Mulle meeldiks väga seda Suurbritannias teha. Ma olen alati visiite sinna nautinud. Pole probleemi," sõnas Wilder. Väidetavalt on Wilder Suurbritannias David Haye'ga sparrimas käinud ning treeningutel ka viimasele kõvasti probleeme tekitanud. Käisid jutud, et just Wilderi üleolek sparringutel põhjustas Haye taganemise matšist Furyga.

Pärast Bermane Stiverne'i alistamist ütles Wilder: "Ma tahan järgmiseks Furyt, siis aasta lõpuks Vladimir Klõtškod teiste tiitilite jaoks." Britt Fury sai õiguse Klõtškole vastu astuda pärast Dereck Chisora alistamist eelmisel aastal.

Wilder on liikuv, ülitugeva löögiga ja pikka kasvu. Täpsemalt kolm sentimeetrit pikem kui Klõtško (2.01 ja 1.98). Võrdluseks - Tyson Fury on võimsad 2.06. Nende näitajatega kujutab Wilder Klõtškole tõsist ohtu. Fury on küll võimsa löögiga, aga mitte nii liikuv ja küllalt lohaka kaitsega.

Vladimir Klõtško valmistab aga praegu ette matši teise ameeriklasega, Bryant Jenningsiga, mis toimuks aprillis New Yorgis. Nüüd ringlevad jutud, et Klõtško on valmis sel ajal vastu võtma hoopis Wilderi. Ehk lootuses alistada Wilder enne, kui mees omandab veel suurte matšide kogemust?

Kokkuvõttes paistab seis poksisõpradele huvitav: Wilder Fury vastu kevadel, selle matši võitja Klõtško vastu suvel, matši kaotaja briti Anthony Joshua vastu sügisel - see on kava, mis profipoksi taas elule puhuma peaks.