"Ma ei ole poksija, kes suuri ennustusi teeb. Lähen ringi, et võidelda lõpuni. Võidan lõpuks niikuinii, on see siis esimeses või pärast 12. raundi," on Povetkin enesekindel.

"Klitško suurim relv on jab (mõlema käe sirged). Ta hoiab vastaseid eemal ning ei proovi tihti nokauteerida. Pean proovima talle lähedale minna, siis saan talle pihta," iseloomustab Povetkin. "Pole midagi paremat kui raskekaalu MM-matš. Olen alati tahtnud maailma parimaks saada ja nüüd Vladimiri vastu võideldes on mul see võimalus."

Eesti poksikoondise peatreeneri Ervin Kade hinnangul saabki tegemist olema kahte üpris erinevat poksistiili harrastavate võitlejate vastasseisuga. "Klitško on pikem ja tema mängib distantsi peale, proovides vastast eemal hoida. Povetkin seevastu on alati lähedalt võidelnud ja kehasse rünnanud," lausus Kade Delfile.

Peatreeneri sõnul pole üldse küsimustki, kes on matši favoriit. "Kui vaadata kasvõi ennustusportaalide koefitsente, siis on selge, et selleks on Klitško."

Maailma poksiteadlased ja ka endine suurkuju George Foreman nõustuvad, et Klitško kasuks hakkab kell eriti tugevalt tiksuma kuuendas või seitsmendas raundi. Nokauti oodatakse just alates sealt. Saab näha, igal juhul on tegemist viimaste aastate suurima üliraskekaalu vastasseisuga, mida hetkel näha võimalik.

Matš toimub homme Eesti aja järgi kell 22.30. Matši kannab otse RTL, PBK alustab kell 23 ja Viasat Sport Baltic kell 23.30.