"Funktsionaalne seisund läheb järjest paremaks. Lõpuosa on hästi õnnetusunud. Seda näitavad ka viimased võistlused," on Kade ettevalmistusega rahul. "Ainariga on see etapp korra läbi tehtud, Rain on samuti arenenud. Ettevalmistuse tähtsus on pikema perspektiiviga - praegu valmistume Euroopa mängudeks, seejärel on augustis Euroopa meistrivõistlused ning siis maailmameistrivõistlused."

Selleks, et MM-ile jõuda, peavad meie kindamehed jõudma kas Euroopa mängudel medalile või EM-il kuue parema sekka.

"Kui seal kohta ei saa, siis MM-ile minekut pole. Euroopa mängudeks on tehtud hea ettevalmistus ja sealsed vastased tunduvad üpris noored ehk šanss hea tulemus teha on täiesti olemas. Aga nagu poksis ikka - kõik oleneb loosist. Selle suve eesmärgiks sai seatud medal, kas siis Euroopa mängudelt või EM-il. Varasemalt on Ainar ja Rain kahe matši mehed olnud, kui nüüd õnnestuks see teine võit kätte saada, siis juba ongi medalimatš. Peab tegema väikse edasisammu. Arvan, et oleme kõik selleks teinud," leiab Kade.

Raskekaalus võistlev Rain Karlson alustab kvalifikatsiooniga 16. juunil, Ainar Karlson poolraskekaalus ning Hartšenko kergekeskkaalus päev hiljem.

Vaata ka vendade Karlsonite üldfüüsilise treeningu videot, mille mehed klassikalisel kulturismi maailmameistri Taavi Kooviti käe all läbisid.