Nimelt võitleb Helenius aprillis WBC-sarja hõbetiitlile (WBC Silver World Heavyweight title) ning võidu korral teenib soomlane õiguse kutsuda välja sarja maailmameister, kelleks hetkel on võimas ameeriklane Deontay Wilder.

Selleks, et tiitel võita, peab Helenius kodupubliku ees alistama väga tugeva prantslase Johann Duhaupase. Karjääri jooksul 36 matšist 33 võitnud Duhaupas on juba MM-tiitlimatšis ringi astunud, kui pidi 11. raundis tunnistama just nimelt Wilderi paremust. Seejuures suutis prantslane hoolimata kaotusele maailmameistrit korralikult mitmel korral tabada ja haavata ning ei pidanud nokaudimeistri vastu poksides kordagi põlve maha panema.

Duhaupas on vastamisi olnud ka mehega, kellega Helenius esmalt Euroopa tiitlimatšis kohtuma pidi - Erkan Teperiga. Türklane jäi enne soomlasega kohtumist dopinguga vahele, kuid veel enne seda võitles ta märtsis Duhaupasega. Prantslane näitas taaskord kõva vastupanu, kuid pidi lõpuks kohtunike ühehäälse otsusega siiski kaotuse vastu võtma.

"See matš on mu karjääri tähtsaim," lausus Helenius Paf.com'i korraldatud pressikonverentsil. "Duhaupas on väga kogenud poksija. Ta on näidanud mitmel korral oma head taset. Matš Wilderiga räägib juba enda eest."

Varasemalt kuulus WBC hõbetiitel Venemaa poksistaarile Aleksandr Povetkinile, kes selle hiljuti loovutas, lootes matši Wilderiga.

Möödunud aastal kahel korral Tallinnas üles astunud Helenius paneb 2. aprillil Helsingis mängu 22 järjestikuse võiduga laitmatu karjääri.