Klitško on saatnud WBA sarjale pärimise, lootes maikuus endale vastu astumas Itaalia verd Saksamaa poksija Francesco Pianetat. Kuna matš toimub WBA sarja eriloa alusel, vajab Klitško selleks heakskiitu.

196-sentimeetrine Pianeta on karjääri jooksul kindel olnud. Selja taga on 28 võitu ning mitte ühtegi kaotust. Kahjuks pole mehe alistatute seas ühtegi väärt nime, mis vähegi itaallase taset näitaks.

Poksifännide raev on õigustatud. Kuid Klitško vastaste seis pole kiita. Väärt meesteks võiks pidada Aleksandr Povetkinit ning taas heasse hoogu sattunud David Haye'd. Viimase on Klitško kord juba alistanud, Povetkiniga peetakse juba pikemat aega läbirääkimisi. Viimaste andmete kohaselt toimub nende matš suvel, kuid midagi kindlat pole. Matš Haye'ga oleks selgelt aga taaskord suurim tõmbenumber.

Vastupanu peaksid suutma osutada ka Kubrat Pulev, Tyson Fury, miks mitte ka heas vormis Robert Helenius. Ülejäänud tipud on korra kummalegi Klitškole juba kaotanud. Puleviga kohtumine peaks toimuma pärast suvist matši Povetkiniga. Siiski, seni on kõik spekulatsioon.

Klitško võitis möödunud aastal kerge vaevaga kõik kolm vastast. Vastupanu ei osutanud väike Jean-Marc Mormeck, vana Tony Thompson ega dopinguga vahele jäänud "raudlõuaga" Mariusz Wach.