Fury ja Wilderi palju kõneainet pakkunud tiitlimatš 2018. aasta 1. detsembril jäi viiki ning raskekaallased lähevad uuesti omavahel vastamisi 22. veebruaril Las Vegases.

Fury rääkis ajalehele Express, et tema seekordses treeningettevalmistuses on palju uusi elemente.

"Teen palju asju teisiti, kui varem. Söön päevas viis-kuus einet, joon kaheksa liitrit vett," kireldas Fury muudatusi ja lisas: "Kui see annab mulle eelise, olen valmis kõike katsetama. Masturbeerin seitse korda päevas, jätkan testosterooni pumpamist."

31-aastane Fury kinnitas, et üritab igal juhul vältida olukorda, et kordusmatšis läheks jälle punktide lugemiseks. "Lähen nokauti jahtima. Kui ma nokauti ei jahiks, oleksin jätkanud senise treeneri Ben Davisoniga," sõnas ta.

Fury ja Wilderi matšis on kaalul ameeriklasele kuuluv WBC maailmameistrivöö, millele ilmselt järgmisena poksib inglane Anthony Joshua, kelle omanduses on IBO, IBF-i, WBO ja WBA tiitlivööd.

Fury on pärast Wilderiga kohtumist saanud kaks kerget võitu vähemtuntud vastaste vastu - mullu suvel alistas ta tehnilise nokaudiga teises raundis sakslase Tom Schwarzi, sügisel võitis kohtunike ühehäälse otsusega rootslase Otto Wallini.

Wilderi kaks viimast matši on lõppenud puhta nokaudiga - mullu mais lõi ta ameeriklase Dominic Breazeale põrandale juba esimeses raundis, novembris tegi seitsmendas raundis sotid selgeks kuubalase Luis Ortiziga.