Võit tõstab Arro koheselt maailma poksireitingus kergekeskkaalu keskmike sekka ja seda kõigest pärast ühte matši.

Arro võttis endale Ahvenamaal täismaja publiku ees toimunud Paf Boxing Galal keerulise ülesande. Mitte ainult ei valinud ta endale debüüdiks keerulist vastast, vaid otsustas ka nelja raundi asemel alustada profiteed kuueraundilise matšiga - seda kõike selleks, et võtta võimalikult palju kogemusi.

Kahe kohtuniku hinnangul võitis kogu matši selgelt aktiivsem, ründavam ja rohkem tabamusi teeninud Arro kõik kuus raundi, ühe kohtunike arvates viis (teine raund viiki).

"Läksin kohe alguses endale omaselt liiga kiirelt peale ning otsustasin korraks rahulikumalt võtta, aga vanad harjumused on rasked kaduma," rääkis Arro pärast võitu ja vihjas faktile, et kui amatöörpoksis tuli kõik kolm raundi pidevalt rünnata ja kaitsta, siis profipoksis tuleb oma hetke otsida ning kavalusele rohkem mängida.

Matši teises pooles põrkusid Arro ja ugandalase Obini pead ning esmakordselt poksikarjääri jooksul lõhkes eestlasel kulm. "Sain maksimaalse kogemuse debüüdilt: esimest korda elus kuus raundi poksida, võidelda omapärase kaitsestiiliga poksija vastu ning ka kulmuhaava," oli Arro matši järel õnnelik. "Siit on hea edasi minna."

Arro matš meeldis tohutult ka publikule ning eestlane kuulutati võitjaks tormilise kaasaelamise saatel.

Heleniusele piisas ühest tabamusest

Soome profipoksi suurnimi Robert Helenius naasis võidureele ning vajas selleks kõigest 40 sekundit. Tema teine paremhaak Konstantin Airichi roidepiirkonda murdis sakslase koheselt ning sellega oligi matš lõppenud.

Helenius teenis karjääri 23. võidu ühe kaotuse kõrvale, mis sündis aprillis Johann Duhaupase vastu.

"Olin valmis poksima palju kauem, sest Airich on karjääri jooksul paljude suurnimidega poksinud ja alati mitu raundi vastu pidanud," oli Helenius isegi üllatunud.

Näiteks üliraskekaalu tõusva tähe, maailmameistri Anthony Joshuaga suutis Airich poksida üle kahe raundi.