Meestel tekkis võimalus Sisekaitseakadeemia spordisaalis, kus vabanes poksitreeningu aeg. "Kuna oleme mõlemad kvalifitseeritud treenerid, siis pakkus poksiliidu president Vello Kade meile seda võimalust," lausus 7-kordne Eesti meister Ainar Delfile. "Treenides teisi saame ka ise füüsilist koormust ning kindlasti ka palju uusi mõtteid poksitehnika osas."

Kahekordne Eesti meister Rain, kes on alustanud Tallinna Ülikoolis Kehakultuuri eriala teist kursust, leiab, et see on hea võimalus treenerikogemuste hankimiseks ning koolis juba õpitu rakendamiseks. "Varem või hiljem peab seda tööd niikuinii tegema hakkama. Lisaks saab rakendada ka juba isiklikke kogemusi, mis erinevatelt võistlustelt ja paljudest laagritest hangitud."

Noormeeste peaeesmärgiks on loomulikult Eesti poksi arendamine ja seetõttu loodetakse treeningutel näha palju noori, kuid mitte ainult. "Treening on nii füüsiline ja kui ka tehniline. Kõik, kellel on huvi poksi vastu, on oodatud."

Karlsonite poksihooaja esimene suurem katsumine seisab ees septembri lõpus, kui Võrus toimuvad 25.-31. septembrini Euroopa sõjaväelaste meistrivõistlused. Teised tiitlivõistlused ootavad ees mais, juulis ja järgmisel oktoobril.

Eesti poksikoondise peatreeneri Ervin Kade kommentaar:
"Tegelikult on Karlsonitel treeneri paberid tehtud juba kaks aastat tagasi ning lisaks neile on veel Kaupo Arro õppimas praegu Tallinna Ülikoolis treeninguõpetust, Kaupolgi on treeneripaber taskus. Tuleb ju mõelda sellele, et tulevikus esikindad oma oskusi edasi annaks. Väike praktiseerimiskoormus aitab neil endal ka oma tegevusest paremini aru saada ning paneb rohkem mõtlema. Kaspar Vaha annab sama moodi korra nädalas Helsingis trenni."