"Tahtsin teile, isad ja abikaasad, väikse video teha. Kui teie naine liiga sõnakaks muutub, üritad sa jääda rahulikuks, aga pärast kuuendat päeva oled sa ülekeemise äärel. Ühtäkki tuleb ta sinu kallale, pritsib su pihta sappi näiteks sellepärast, et sa oled nõud pesemata jätnud. Kui ta sinu poole tuleb ja on valmis midagi ütlema, siis sa plahvatad ja lööd teda vastu lõuga," rääkis inglane kurikuulsas videos.

"Sel hetkel võib tal silme ees valgeks lüüa ja ta mõtleb: "Mis just juhtus?" Teda valdab õudus. Ta ei sa aaru, mis toimub. Ning siis lased sa end põlvest natuke alla ja teed talle lõpu peale. See peaks töö ära tegema."

Eile tehtud Twitteri postituses ütles Saunders, et ei propageeri koduvägivalda ega tahtnud kedagi solvata.

"Ma ei pooldaks kunagi koduvägivalda ning kui ma näeks meest naist puudutamas, purustaksin ma ta tükkideks. Kui mul oleks tütar ning mõni mees tema vastu kätt tõstaks, oleks tal ots peal. Vanandan, kui ma mõnda naist solvasin. Olge õnnistatud," seisis postituses.

Saunders on viimasel ajal kuulsust kogunud veel ühe kohatu "koroonanaljaga". Kuu alguses helistas ta Ameerika lennufirmasse ja väitis, et tema kohe üle ookeani lendama asuv sõber kannab koroonaviirust. Selle peale tõsteti sõber lennukist välja ja saadeti koroonaproovi andma. Alles siis, kui see negatiivseks osutus, lubati tal Suurbritanniasse naasta.

30-aastane Saunders hoidis 2015.-2018. aastani enda valduses WBO keskkaalu tiitlivööd ning on alates 2019. aasta maikuust sama organisatsiooni superkeskkaalu tšempion. Viimati kaitses ta tiitlit novembris argentiinlase Marcelo Esteban Coceresi vastu, kelle ta Los Angeleses Staples Centeris 11. raundis tehnilise nokaudiga alistas.