Nooruspõlves paar poksiturniiri võitnud Elliot Seymour alustas profikarjääri suurte lootustega, kuid kaotas kümnest matšist üheksa ning sellega oli selge, et tema koht pole ringis.

Reedel nokauteeris Rourke endast 33 aastat noorema teises raundis, tabades teda kahel järjestikusel korral haaklöögiga maksapiirkonda. Poksisõbrad ülemaailma tunnistasid, et tegemist oli ühe veidrama matšiga, mis nad elu jooksul näinud. Rourke'i liigutused olid enamvähem vanusele vastavad ning vastase asemel võinuks samahästi olla ka keegi, kes elus üldse poksinud pole - selliseid arvamusi tuli nii reporteritelt kui poksiajakirjanikelt.

Seymouri perekonna sõnul olevat noormehel ka vaimseid probleeme, mis algasid koos kaotustega poksiringis. Lisaks olevat ta arstide poolt õppimisvõimetuks kuulutatud.

Eelmise aasta maikuust alates on Seymour olnud kodutu. Seda on ta mitmel korral kinnitanud ka oma Facebooki lehel. Varasemalt treenis ta Hollywoodis samas poksiklubis, kus treenib hetkel ka Mickey Rourke.

MailOnline'i info kohaselt olevat Seymour'ile ka makstud, et ta matši neljandas raundis kaotaks. Nii kuulutavad poksija lähedased.

Varasemalt töötas Seymour Starbucksi restoranis, kuid elab nüüd Memorial Park'is ning saab riideid vähestelt ja endistelt töökaaslastelt. Perekonna sõnul arvab ta endiselt, et saab tulevikus suureks poksijaks.