Heleniuse järel on põhjust esimesena ära märkida kindlasti Soome üks tuntumaid vabavõitlejaid Timo-Juhani Hirvikangas, kes tegi profipoksidebüüdi märtsis toimunud Estonian Boxing Show'l ning seal põnevas lahingus napilt Ott Remmeri alistas.

MMA-karjääri jooksul on kohalikul tasandil tuntud võitlejal kirjas kümme võitu ja kaks kaotust.

Hirvikangase vastaseks on alati täispangale minev lätlane Andrejs Volincuks, kes karjääri jooksul pidanud 22 matši ning kõik neist on lõppenud nokaudiga. Tervelt 15 korral ta pidanud kaotuse vastu võtma, kuid kui arvestada seda, et esimesed 9 matši lätlane kaotas, on viimasest 13 matšist mees võitnud 7.

Maardust pärit Eesti hetke ainus tiitliga profipoksija Pavel Semjonov astub 14. novembril Lennusadamas toimuval Kolme Maestro nime kandval poksipeol vastamisi Soome kindamehe Timo Lainega.

Balti kergekeskkaalu meistri Semjonovi vastaseks on 31-aastane Laine, kes lisaks profipoksija elule teenib leiba ka modellina.

182-sentimeetrine Laine on endine Soome keskkaalu meister ning tema profikontol on hetkeseisuga kirjas kümme võitu ja kuus kaotust.

Lainele pikkuses kaotav 30-aastane Semjonov on profikarjääri jooksul võitnud 15, kaotanud 4 ning viigistanud kaks matši.

Kolmanda soomlasena astub ringi Kuubas sündinud, kuid Soome lipu all võitlev Dayron Lester. 29-aastane kuubalane on seljataha jätnud amatöörkarjääri ning juba on lisaks Lennusadama vastasseisule mehel kirjas kaks tulevast matši, mis tähendab, et tahe kiirelt tippu jõuda on suur.

Lesteri vastaseks on meie oma K-1 Rain Kärkinen, kel seni samuti üks võit kirjas - jällegi märtsis toimunud Estonian Boxing show'lt.

Amatööride seas asub Kolme Maestro karika eest Maksim Vilde vastu võitlusse Lev Kolyashin.

Õhtu peaesinejad on lisaks Semjonovile ja Kärkinenile Soome poksikuulsus Robert Helenius ning Iiri profipoksi tõusvad tähed James Fryers ning James Tennyson.