Harrise suhe Mayweatheriga kestis 1995.-2010. aastani. 40-aastane Harris leiti sel kuul, 9. märtsil oma California kodust autost surnuna. Politsei sõnul ei viidanud surnukeha juures midagi vägivallale. Surma põhjus pole teada.

Harrisel oli endise poksitšempioniga kolm last. Raamatus kirjeldab ta, kuidas Mayweather peksis teda ühel juhul ka laste silme all, kes olid toona 7, 9 ja 11-aastane. Peksmise ajal karjunud Mayweather: "Ma löön su raisa maha!"

"Mu silmad lõid mu enda karjetest pärani lahti. Valu kõrvetas läbi pea, kui ma üles vaatasin ja Floydi nägin. Ta hoidis mu juustest kinni, seisis mu kohal ja tagus teise käega mind kuklasse ning lohistas mind diivanilt maha mööda tuba. Ma vappusin piinavast valust oma peas ning karjusin, kuni ta mind lahti lasi. Enne kui ma midagi öelda jõudsin, tugevdas ta oma haaret mu juustele ja lõi mind uuesti kuklasse," vahendab ajaleht The Sun raamatus kirjutatut.

Harris kirjutab, et Mayweather kahtlustas teda petmises ning tema raha raiskamises armukese peale. "Ta tahtis mulle õppetundi anda. Ma nägin seda tema silmades. Ta karjus: mother f***ing b****, kao mu majast!"

Harris palunud Mayweatherit peksmine lõpetada ning kutsus lapsed enda juurde, et nad turvamehed kutsuksid, "enne kui ta tapetakse".

"Ma kartsin oma elu pärast. Teadsin, et pean abi otsima. Avasin silmad, kui ta uuesti mu juustest haaras. Tundsin, nagu ta tõmbaks mult skalpi maha. Tõstsin mõlemad käed üles juuste kohale, et valu leevendada," ütles ta.

Harrise sõnul õnnestus ta pojal Koraunil lõpuks üle aia hüpata ja turvamees kutsuda, kes politseisse helistas, samal ajal kui Mayweather autoga põgenes. Harris sai sellest peksmisest peapõrutuse ning väljaväänatud käe. See olevat olnud üks kuuest korrast, kui Mayweather teda füüsiliselt ründas.

"Ta oli mind varem löönud ja mina olin meie suhtes tema suhtes vägivaldne olnud. Aga ma teadsin, et see pidi olema viimane peksmine," kirjutas Harris.