Pacquiao kaotas matši ning tiitli kohtunike 2-1 otsusega, kuid nii poksiajakirjanikud kui Pacquiao tiim teadsid, et tegemist oli tiitli "röövimisega" ning palusid sarjal matši üle vaadata.

Viis anonüümset kohtunikku tunnistasid punktikaartidel kõik Pacquiao võitu. Kahjuks ei ole WBO'l õigust esialgset otsust tühistada ja nii jääb maailmameistriks Bradley, kuid Pacquiaol on õigus kordusmatšile. Kordusmatš saab kohustuslikuks, kui Bradley peaks seda mitte vabatahtlikult soovima.

Tegemist oli ühe vastuolulisema kaotusega profipoksi ajaloos. Pacquiao jaoks oli tegemist esimese kaotusega pärast 2005. aastat. Möödunud aastal Floyd Mayweather juuniori järel enim teeninud sportlane Pacquiao jäi WBO otsusega mitte tiitlimatši kehtetuks muuta rahule. "Minu pooldajad ei pea muretsema. Saame selle tiitli tagasi."

Bradley sai võidu eest maailma ühe enimtasustatud poksija üle karjääri suurima summa - 5 miljonit dollarit. Seega peaks kordusmatši garanteeritud palganumber olema ameeriklase jaoks veelgi suurem ehk motivatsiooni peaks olema.