15-aastane Koraun Mayweather on profipoksis alistamatuna püsiva Floyd Mayweatheri vanim poeg poksija esimesest abielust Josie Harrisega.

Häbiväärne peksmisintsident leidis aset 2010. aastal, kui poksikuulsus oli avastanud, et tema eksnaine kohtub teise mehega. Mayweather saabus kell neli öösel koos oma sõbra James McNair`iga naise koju ning peksis Josie 11-aastase poja silme ees läbi.

"Ma üritasin uksest välja joosta, et turvaväravateni jõuda, kuid isa sõber (McNair) takistas mind. Ma läksin oma tuppa, lukustasin ukse ja põgenesin läbi oma vannitoa, et abi kutsuda," meenutas Koraun Mayweather. "Ütlesin turvamehele, et minu ema pekstakse ning palusin helistada politseisse ja kiirabisse."

Kohus mõistis Floyd Mayweatheri peksmise eest kolmeks kuuks vangi, millest poksija pidi ära istuma kaks kuud. Lisaks sai ta karistuseks 100 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd.

Neli aastat pärast juhtunut tunnistab Koraun, et kuigi ta kohtub aeg-ajalt oma isaga, ei ole ta peksmist siiani andestanud. "Ta on argpüks," on poja karm hinnang oma isale.

Koraun lisab, et tal ei ole mingit tahtmist isa kombel poksijaks hakata: "Minu arvates on see (poks) igav. 12-raundiline poksimatš muutub väga kiiresti igavaks."