Sel aastal sai alguse World Boxing Super Series turniir, kus lisaks raskekaallastele osalevad ka superkeskkaallased. Mõlemas osalevad kaheksa meest turniirisüsteemis, et selgitada välja antud kaalukategooria maailma parim. Kahe kaalukategooria peale on võistlustules seega 16 meest, kelle vahel läheb kokku jagamisele 50 miljonit dollarit. Seega mõlema kaalukategooria peale 25 miljonit.

Raskekaalus on üheks favoriidiks just lätlane Briedis. Profikarjääri jooksul kõik oma 22 matši võitnud Briedis alustab oma teekonda võitjale ette nähtud 10 miljoni dollari poole laupäeval, kui ta kohtub Riias toimuvas veerandfinaalis kuubalase Mike Pereziga.

Briedis sai WBC meistrivöö enda valdusesse tänavu 1. aprillil, kui ta alistas tiitlimatšis kogenud sakslase Marco Hucki.

Lisaks Bridisele on raskekaalu meistrivööde omanikest turniirist osa võtmas veel kuubalane Yunier Dorticos (WBA), venelane Murat Gassiev (IBF) ning ukrainlane Oleksandr Usjuk (WBO). Neist Dorticos ja Usjuk on jõudnud juba poolfinaalidesse. Sarja võitja selgub 2018. aasta maikuus.

Kui Bridisel õnnestuks turniir võita, siis oleks tema aastane teenistus üle kahe korra suurem Läti NBA-staarist Kristaps Porzingisest. Porzingise viimase täishooaja palgaks oli 4,132 miljonit USA dollarit. Algaval hooajal maksab New York Knicks talle aga 4,503 miljonit USA dollarit.