Arro alistas Ahvenamaal peetud debüütmatšis Rootsi esinumbri Michael Obini kohtunike ühehäälse otsusega ning loodab esmakordselt kodupubliku ees ringi astudes matši kiiremini ehk enne lõpukella lõpetada. Venemaa poksikool on aga tugev ning aserite võitlejahing sitke, mis tähendab, et kerget matši loota pole.

Tartus astub ringi ka Soome üks paremaid poksijaid Jarkko Putkonen - mees, kes kahel korral saanud võimaluse võidelda WBO-sarja madalamate meistritiitlite eest. Karjääri jooksul 14st matšist 12 võitnud kergekaallane astub vastamisi lätlase Ruslans Berdimuradovsiga, kelle näol on tegemist lõunanaabrite parimaga selles kehakaalus.

Tõelist tippklassi pakub kindlasti Venemaa poksija Fjodor Vinogradov, kes loodab siit sarnaselt WBO-sarja tiitlimatšiks valmistuva Artur Akavoviga paika panna suuna maailma tippu.

Uhke lahingu pakub kindlasti ka Eesti taipoksimeister Ott Remmer, kes loodab kodulinnas võtta teise järjestikuse võidu profipoksi ringis. Oma debüüdi teeb aga Taaralinna poksija Eduard Belaš.