"Ma ei vaadanud matši, aga tean tulemust," lausus Klõtško päevad tagasi RingTv-le. "Olen õnnelik, et ta võitis. Ma usun, et see teeb spordile head, et ta sellega hakkama sai."

Ka Klõtško ise teab, et alates tema ja venna Vitali troonile asumisest on üliraskekaalu populaarsus USA-s aegade madalaimale tasemele kukkunud. Hoolimata sellest, et mõlema puhul on tegemist igal juhul paremate poksijatega, kes profipoksi "kuningkaalus" kaasa löönud.

Klõtško järgmiseks vastaseks on samuti ameeriklane, seni kõik 19 matši võitnud Bryant Jennings. Kuid taaskord tundub, et tegemist on vastasega, kes ukrainlasele vähimatki vastupanu osutada ei suuda. Nii arvavad vähemalt konkurendid.

"Mitte mingil juhul ei alista Jennings Klõtškot, kes on temast pikem ning oskab distantsi hoida," vastas Wilder küsimusele, kas Jenningsil võib olla Klõtško vastu võimalus.

Jennings kohtub maailmameistriga USA-s 25. aprillil, kolm päeva pärast seda, kui Klõtško troon ametlikult üheksa aastat vanaks saab.

Kuuldavasti soovib Klõtško seejärel kohtuda endise maailmameistri, 43-aastase Shannon Briggsiga. See tähendab, et britt Tyson Fury võtab suuna tõenäoliselt Wilderi suunas. Ja Fury ja Wilderi matšist võib kujuneda üks aasta põnevamaid lahinguid.