"On olemas üks suur võitleja, nimega Deontay Wilder. Ta on üle kahe meetri pikk, 213-sentimeetrise käteulatusega. Ta on võitnud 29 matši (kõik nokaudiga). Augustis nokauteeris ta Sergei Liahhovitši. Ma arvan, et temaga tuleks huvitav võitlus. Kahjuks ei ole ta veel poksisarjades piisavalt kõrgel kohal," lausus Klitško.

Wilderi puhul on tegemist 27-aastase ameeriklaste suurlootusega. Mees on tõesti nokauteerinud kõik vastased ning ükski matš pole kestnud üle nelja raundi. Mees võitis 2008. aasta olümpial pronksi. Tema järgmine profimatš toimub 26. oktoobril karjääri jooksul 21 võitu, 10 kaotust ja 1 viigi teeninud 34-aastase ameeriklase Nicolai Firtha vastu.

Maailma üldises üliraskekaalu reitingus omab Wilder aga alles 12. kohta, kuna alistatute seas pole erilisi vastaseid olnud. Kõrgeim asetus on Wilderil WBC-sarjas (kolmas), kuid seda meistrivööd kannab Vladimiri vanem vend Vitali.

Kuna tegemist on ameeriklasega, võiks see matš tuua Klitškole ka karjääri suurima auhinnaraha.

Vladimiriga võitlusse on õigus astuda WBO sarjas Denis Boitsovil, IBF sarjas Kubrat Pulevil ning WBA sarjas Davis Haye'l. Viimase järele pärast igavat esimest kohtumist poksi tähtsamatel ninadel aga huvi puudub.