Nimelt nõudis poksiorganisatsioon IBF, et Fury kohtuks järgnevalt selle versiooni väljakutsuja Vjatšeslav Glazkoviga, kuid värskel maailmameistril on lepingujärgne kohustus vastamisi astuda hoopis Vladimir Klitškoga.

Klitško eelmisel nädalal kordusmatši toimumist ka kinnitas ja seega peabki Fury valmistuma järgmisel aastal toimuvaks duelliks. See aga IBF-ile ei meeldinud ja nüüd on Fury kohustatud võidetud vöö tagasi andma.

"See on šokeeriv uudis. Kui nad tahavad meilt nii alatul ja vastikul viisil meistrivöö ära võtta, siis sellest saab IBF-i jaoks avalik ja piinlik ettevõtmine. See on kindel!" rääkis treener Peter Fury eelmisel nädalal, kui IBF-i plaanid avalikuks tulid.

"IBF ei saa vist aru, mis toimub. Kui me sõlmisime Klitškoga lepingu, siis nad soovisid, et lepingus oleks kajastatud punkt kordusmatši kohta. See on kõigi suurte tiitlimatšide puhul enamasti tavaline praktika. Ma arvan, et sellised ähvardused on IBF-i poolt väga ebaõiglased ja ebaprofessionaalsed. IBF peaks olema õnnelik, et Tyson kohtub taas suurimas poksimatšis Klitškoga," lisas Peter Fury.