Üldiselt oli poksimaailm eesotsas Showtime telekanalis matši kommenteerinud Lennox Lewisega seda meelt, et WBC tiitlivöö pidanuks koos Furyga rändama Inglismaale. "Gypsy King" löödi küll 9. ja 12. raundis nokdauni, kuid ülejäänud kohtumises paistis ta olevat domineerivam pool.

Wilderi võitu nägi Mehhiko juurtega USA kohtunik Alejandro Rochin, Fury võitu Robert Tapper Kanadast ja viiki Phil Edwards.

Poksija, treener ja telekommentaator Kaupo Arro arutles, kuidas kohtunikud sellise otsuseni võisid jõuda: "Briti kohtunikul lõi võib-olla põhja alt ära, kartis äkki oma mehele võitu anda ja pani hoopis viigi. Isiklikult pean ma kõige reaalsemaks selle kohtuniku punkte, kes pani 114:112. Mina oleksin need kaks raundi, kus Fury pikali käis, 10:8 Wilderile andnud, enamus olid Fury omad."

Kuigi kihlveokontorites oli Wilder selge soosik, uskus Arro enne matši rohkem Fury võitu. "Arvasin, et ta võib napilt võita, aga tegelikult näitas ta suurt üleolekut. Natuke isegi uskumatu, et ta nii hästi suutis poksida. Ta sai paar matši alla (Fury oli 2015. aasta novembrist tänavu juunini poksist eemal - G.L.) ja oli heas vormis. Ütleks, et isegi paremas vormis kui kaks aastat tagasi. Ta on väga keeruline vastane ükskõik millisele raskekaallasele. Arvan lausa, et ta võib praegu raskekaalus isegi parim mees olla," jätkas Arro.

Nagu tänane matš ilmekalt tõestas, mängib koduväljakueelis ka sellel spordialal suurt rolli. "Koduseinad toetavad alati. Mängus on nii suured summad, et siin on poliitikal suur roll," sõnas Arro, pakkudes oma versiooni Fury ja Wilderi edasiste sammude kohta.

"Lepingus oli kirjas, et mõlemal mehel on kordusmatši õigus. Usun, et Fury tahab seda teha, aga arvan, et see ei ole ta järgmine matš. Praegu on Anthony Joshual (WBA, IBF ja WBO tiitlite omanik - toim) parim võimalus Wilderiga poksida. Ning Wilderil, kel varem polnud piisavalt tuntust, on nüüd õigus küsida kõrgemat hinda. Usun, et [Joshua] promootor Eddie Hearn peab talle vähemalt pakkumise tegema. Kui ta seda teeb, siis võtab Wilder selle matši ilmselt enne Furyga uuesti kohtumist vastu, sest tal läks Furyga ikka väga keeruliseks, lisaks toob Joshua matš talle rohkem raha sisse," arutles Arro.

Anthony Joshua käis viimati ringis 22. septembril, kaitstes Wembley staadionil oma tiitleid venelase Aleksander Povetkini vastu.