Hetkel on siiski veel selgusetu, kellega IBO-, IBFi-, WBO- ning WBA sarjade maailmameister 25. aprillil poksib. Kuna matš toimub "unistuste pinnal" ehk suurima poksipublikuga riigis, siis on väga suur tõenäosus, et vastaseks peab olema keegi ameeriklane. Ja väga võimalik, et selleks meheks on 43-aastane endine maailmameister Shannon Briggs.

Nimekaid ameeriklasi profipoksi üliraskekaalus on väga vähe. Parima meelega näeksid poksifännid ukrainlasega kindaid kokku löömas nokaudimasinat Deontay Wilderit, kuid temal seisab 17. jaanuaril ees WBC sarja tiitlimatš Bermane Stiverne'iga. Sellest sõltub palju, sest peaks Stiverne Wilderi alistama, kukuvad ameeriklase aktsiad kõvasti. Ning kui Wilder võidab, on väike lootus, et WBC sarja bossid, kes sel juhul saanud Wilderi näol endale üle pika-pika aja ameeriklasest maailmameistri, loovutama koha tagasi Klõtškole - on ju vendade Klõtškode tõttu USA huvi üliraskekaalu vastu peaaegu et olematule tasemele langenud.

Teine võimalik vastane on 30-aastane ja kõik 19 matši võitnud Bryant Jennings. Klõtško peab temaga juba ka läbirääkimisi, kuid esimese info pole suudetud kokkuleppele jõuda. 191-sentimeetrine Jennings on teinud nelja aastaga kiiret karjääri, kuid kas ta kannab näiteks Aleksandr Povetkini või vähemalt Kubrat Pulevi taseme välja, seda on raske öelda.

Wilderi ja Jenningsi järel tulevad aga juba mängu mehed, kellest Klõtškole mingit vastast ei nähta - 46-aastane endine poolraskekaalu maailmameister Antonio Tarver, 38-aastane Steve Cunningham (kes kaotanud Tyson Furyle ja Tomasz Adamekile), 33-aastane Chris Arreola (kes kaotas WBC tiitlimatšis Bermane Stiverne'ile) ja 34-aastane Malik Scott, kelle Wilder hiljuti esimeses raundis nokauteeris.

Nii tulebki mängu Briggs, kellel on nimi ning kes on oma pööraste väljakutsumiste ja - ütlustega proovinud Klõtškole naha vahele pugeda juba terve aasta. Klõtško ise teab, et Briggsist ei ole talle vastast. Aga raha võib panna asjad paika ja seda teab ka kaval Briggs: "See on äri. Vaatajaskond on väga oluline osa. Mitte keegi ei suudaks matšile tuua reitinguid, mille tooksime mina ja tema. Minu tegemised eelmisel aastal on olnud heaks reklaamiks. Ja mitte ükski teine poksija ei suuda tuua ringi sellist "CV-d" nagu mina, kes ma olen võidelnud Kuulsuste halli kuuluvate poksijatega ning vähemalt üht võitnud."

Saab näha, mida Klõtško otsustab. Kas käik USA-sse saab olema vaid pangakonto täiendus (mis tähendaksi matši Briggsiga) või tahab mees seal ka midagi tõestada. Siis tuleks kõne alla juba teine nimi, näiteks Tyson Fury.

Shannon Briggs - 57 võitu, 6 kaotust. Alustas profipoksiga 1992. aastal. 1998. aastal kaotas esimeses tiitlimatšis Lennox Lewisele. 2006. aastal võitis WBC üliraskekaalu tiitli, alistades Siarhei Liahhovitši, kuid kaotas selle järgmises matšis Sultan Ibragimovile. 2010. aastal kaotas Vitali Klõtškole ja lõpetas karjääri. Naasis poksiringi 2014. aastal ning on teeninud kuus järjestikust võitu, neist viis nokauiga. Tõsi, võidud on tulnud tundmatute vastaste üle.