Karjääri jooksul kõik 22 matši võitnud ning korduvalt Vladimir Klõtškot välja kutsunud Fury jaoks on järgmisel laupäeval toimuma pidanud võitluse ärajätmine eriti valus, sest tegemist on juba kolmanda (!) kohtumisega viimase kümne kuu jooksul, mis vastase vigastuse tõttu katkestatud.

Chisora vigastas kätt viimasel sparringutreeningul ning ei saa seetõttu Briti ja Euroopa profipoksitiitlimatšis osaleda. Mõlema jaoks oli mängus ka võimalik kohtumine Klõtškoga, sest võidu korral tõusnuks üks neist tiitli kohustuliku väljakutsuja kohale.

Chisora vabandas Fury ees ning kinnitas, et teeb kõik selleks, et matš lähitulevikus toimuks. Taas ilma vastaseta jäänud Fury vastas selle peale: "Dereck Chisora ei ole parem David Haye'st. Mõlemad on tõelised s**akotid! Mingit vigastust pole, Chisora kaotas oma munad!"

25-aastane ning 206cm pikk Fury on viimase 15 kuu jooksul võidelnud vaid korra, kui ta veebruaris neljandas raundis Joey Abelli alistas.

Chisora ja Fury on korra juba ka kohtunud, kui 2011. aastal viimane punktivõidu võttis. Euroopa tiitli tõi kohtumisse siiski Chisora, kes selle Edmund Gerberi alistamise järel 2013. aasta septembris võitis.