Inglise poksija vastu on kogutud juba 50 000 allkirja, et ta BBC aasta parima sportlase valimiselt eemaldataks.

Esmalt vihastas Fury homoseksualiste, kui võrdles neid pedofiilidega, tehes ennustuse, et tulevikus legaliseeritakse ka pedofiilia. "See kõlab hullumeelselt, kuid kui ma oleksin 1950ndatel aastatel öelnud, et homoseksuaalsus legaliseeritakse, oleks mind samuti hulluks peetud," sõnas Fury Sunday Mail`ile.

Oma viimases sõnavõtus solvas inglane naisi, kui teatas: "Ma arvan, et naiste õige koht on köögis või selili, see on minu isiklik arvamus."

Ühtlasi tegi Fury seksistliku avalduse brittide armastatud kergejõustikutähe Jessica Ennis-Hilli suhtes. "Ma arvan, et ta on päris hea, ta on Suurbritanniale mitu medalit võitnud ning ta saab end kenasti üles lüüa. Kui ta kleidi selga paneb, on ta päris kobe," rääkis otsekohene Fury Ennis-Hilli kohta.

Briti rahvusringhääling BBC on siiani keeldunud Furyt aasta sportlase valimiselt kõrvaldama. "Aasta spordipersooni kandidaadid on välja valitud spordiekspertide poolt ja puhtalt sportlike saavutuste põhjal. See ei ole mingilgi moel seotud nende isiklike uskumustega, mis ei pruugi ühtida ei ekspertide ega BBC arvamusega," kinnitas BBC pressiesindaja, et Fury on jätkuvalt aasta sportlase kandidaadiks.