Nii Mike Tyson kui ka talle 1997. aastal kõrvast tüki loovutanud Evander Holyfield on sotsiaalmeediasse oma trennidest videosi postitanud.

The Sun küsis Holyfieldilt, kas ta oleks valmis Tysoniga uuesti kindad ristama. "Ma teeksin seda! Jah, ma tahan võidelda Mike Tysoniga. Aga Mike peab seda samuti tahtma," ütles 57-aastane Holyfield.

Holyfield on valmis Tysoniga poksima aga vaid ühel tingimusel - kui kumbki nokaudi peale välja ei lähe.

"Asi pole selles, et me tahaks näidata, kes lööb keda, vaid inimesed peavad aru saama, et kaks suurimat võitlejat meie ajastul on tulnud kokku, et teiste jaoks head teha," sõnas Holyfield.

"Mul pole Mike'i vastu isiklikult midagi. Ma arvan, et see oleks spordile hea, isegi kui poks on pigem karm sport, näitame me inimestele, et võime kokku hoida. Mike tundub teravas vormis, aga ma olen ka ise väga heas konditsioonis ning vormis nii füüsiliselt kui ka mentaalselt. Ja kui rahaasjad on paigas, siis hakkame aga pihta."

"Ma tean, et ta saab praegu erinevaid pakkumisi erinevat tüüpi inimestelt. Kuna me oleme mõlemad comebackist teada andnud, siis matš minu ja Mike'i vahel oleks kindlasti selline, mida inimesed näha tahaks."

Tyson ja Holyfield kohtusid esimest korda 1996. aasta 9. novembril. Tyson oli suur favoriit, kuid Holyfield sai 11. raundis võidu tehnilise nokaudiga. Teine kohtumine 1997. aasta 28. juunil lõppes kurikuulsa hammustamisskandaaliga ning Tysoni diskvalifitseerimisega.