Britt Fury sai kohtunike punktidega ukrainlase Klitško üle eelmise aasta novembris Düsseldorfis võidu ning peab oma tiitleid varsti jälle kaitsma. Tegelikult pidanuks kordusmatš toimuma juba veebruaris, kuid Fury loobus sellest hüppeliigesevigastuse tõttu.

Matši toimumine sattus üldse kahtluse alla, kui selgus, et Fury oli enne meeste eelmist kohtumist andnud positiivse dopinguproovi, kuid Suurbritannia Antidoping tühistas kuni kõikide asjaolude selgumiseni raskekaallase võistluskeelu, vahendab Daily Mail.

28-aastase Fury omanduses on hetkel WBO ja WBA tiitlivööd. 40-aastane Klitško oli enne novembrikuud löömatuna püsinud 11 aastat ning hoidis samu tiitleid alates 2006. aastast. Manchesterist pärit Fury on võitnud kõik oma 25 profimatši, 18 neist nokaudiga. Klitško kontol on 64 võitu (54 nokauti) ja 4 kaotust.

"Lõpuks on kuupäev paigas. Kavatsen oma vea parandada 29. oktoobril Manchester Arenal. Näeme seal!" kirjutas Klitško Twitteris.

"Mul on hea meel, et saime lõpuks detailid paika. Saame nüüd keskenduda sellele, et fännid saaksid, mida nad väärivad," ütles Fury mänedžer ja onu Peter.

Fury napsas esialgu Klitškolt kolm tiitlivööd, kuid IBF-föderatsioon võttis enda oma tagasi, kuna Fury polnud nõus kohtuma nende poolt määratud väljakutsujaga. Nüüd on see teise Briti raskekaallase Anthony Joshua käes.