"Poisid poksisid 24 raundi ning tegid viie päevaga 14 trenni," kirjeldas koondise peatreener Kade Delfile. "Eks treeninglaagri peamiseks eesmärgiks oli niiöelda käte lahti saamine ning vormi viimine."

Olümpialootused viibisid Itaalias kolmandat aastat järjest. Seekord osales kohalike treenerite ja Kade all 30 poksijat. "Kaspari peamiseks sparringupartneriks oli noorte olümpiahõbe, Ainari vastasteks teised olümpiakvalifikatsioonile minejad. Kokku sparris Kaspar 4-5, Ainar 6 vastasega."
Kaspar Vaha sparring

Kade sõnul oli väga oluline saada enne tähtsat turniiri just erinevate stiilidega vastastega "kätt proovida".

Türki starditakse juba homme, neljapäeval. Olümpiakvalifikatsioonile sõidavad lisaks Karlsonile ja Vahale ka Kaupo Arro ning Kirill Serikov. "Finaalid toimuvad 21. aprillil, seega 19. või 20. aprilliks peaks kõik selge olema."
Ainar Karlsoni sparring

Vaha peab edasipääsuks super-raskekaalu võitma. Karlson võib minimaalselt lõpetada turniiri kolmanda kohaga ehk poolfinaalis tohib kaotada vaid turniiri võitjale. "Ainari puhul on tegemist väga raske kaalukategooriaga. 81-kilogrammiste sekka on üle tulnud paljud nii kõrgematest kui raskematest kaaludest. Tõenäoliselt on vastaseid umbes 20-25 vahel ning pidada tuleb 3-4 matši."
Fotod: