Varasemalt Eesti poksikoondist esindanud ning alates eelmise aasta oktoobrist Euroopa profitiitlit omav Akavov, kel kirjas 12 võitu ja 1 kaotus, kohtub Tallinnas kogenud grusiini Davit Makaradzega.

Gruusia esinumber Makaradze on 35-aastane ning võitnud karjääril peetud 30 matšist 21. Mees on viimasest viiest matšist võitnud neli, seejuures kõik võidud on tulnud nokaudiga.

Robert Helenius naaseb kaheaastaselt võistluspausilt ning astub üle pika aja Tallinnas ringi Prantsusmaa 31-aastase üliraskekaalu meistri Cyril Leonet' vastu.

Leonet on karjääri jooksul võitnud seitse ning kaotanud kaheksa matši. Esmapilgul võib tunduda, et kõik 19 matši võitnud Helenius teeb kiire ja puhta töö, kuid vastast ei saa kindlasti alahinnata.

Lisaks astub GIGA Estonian Boxing Night'il üles teinegi Soome poksikuulsus Janne Forsman.

32-aastane poolraskekaallane on karjääri jooksul pidanud 16 matši ning võitnud neist 15. Ainus kaotus tuli WBO profisarja EM-tiitlimatšis. Viimased kolm matši on mees võitnud, seejuures kaks neist nokaudiga.

Kohalikest profipoksijatest astuvad ringi debüüdi tegev Rain Kärkinen ning Ott Remmer.

Poksiõhtu algab meie parimate amatöörpoksijate etteastetega, kui vennad Rain ja Ainar Karlson ning Kaupo Arro oma paremust suure tõenäosusega ameeriklaste vastu saavad tõestada.