Suurema osa matšist 206 cm pikkuse inglase vastu ootamatult passiivselt tegutsenud Klõtško näitas viimases raundis küll häid lööke, ent sellest matši päästmiseks enam ei piisanud. Enamikes raundides oli tal raskusi endast pikema, ent samas tehnilise, osava ja kiire Fury vastu oma tavapärasel moel matši kontrollimisega.

Suure suuga juba enne matši Klõtškod võita lubanud ning ka matši ajal korduvalt ukrainlast kehakeele ja jutuga provotseerinud Fury võitis kõigi kolme kohtuniku otsusega punktidega 115:112, 115:112 ja 116:111.

Fury võttis seega Ukraina poksilegendilt nii WBA, IBFi kui ka WBO versiooni raskekaalu profipoksi tiitli. Klõtšo oli püsinud võitmatuna 22 järjestikuses kohtumises, neist viimased 20 tiitlimatšid.

Fury vabandas matšijärgses võidukõnes oma arrogantsete matšieelsete avalduste eest, nimetades neid katseks vastast mõjutada, ning avaldas austust nii Klõtškole kui ka Suurbritannia eelmisele raskekaalu ässale Lennox Lewisele, kelle suunas ta varem suud pruukinud. Show'd tegi ta siiski ka võidu järel, lauldes ringis oma abikaasale Aerosmithi hitti "I Don't Wanna Miss a Thing".

Londonis sündinud Iirimaa juurtega Fury on nüüd profikarjääri jooksul võitnud kõik 25 matši, neist 18 nokaudiga.

"Au kohtunikele - arvasin, et Saksamaal toimuvas matšis pean võitmiseks nokaudi saavutama. Klõtško on suur meister, aga igal oinal on oma mihklipäev. Tänane on uue ajastu algus. Minust saab kõige karismaatilisem meister pärast Muhammed Alid!" teatas Fury.