Arro ja Obin nägid üksteist silmast silma reedel Ahvenamaal toimunud kaalumisel.

"Füüsiliselt nägi päris hea välja. On näha, et on vormis ja sportlike eluviisidega," lausus Arro pärast esmakohtumist Uganda päritolu vastase kohta.

30aastane Obin on karjääri jooksul pidanud 11 matši ja võitnud neist 5. Karjääri nelja järjestikuse võiduga alustanud mees sai esimese kaotuse 2012. aastal Narvas, kui jäi tasavägises matšis alla endisele Eesti esinumbrile Sergei Melisile.

Kuigi viimased matšid pole ugandalasele edukad olnud, räägib mehe taseme kohta siis üks fakt päris palju - ta pole kunagi ennast nokauti lubanud lüüa. Kas Arro on esimene, kes seda suudab?

"Kui tavaliselt valitakse debüüdiks kerge vastane, siis mina seda kindlasti ei teinud," lausus Arro ise.

Arro ja Obini matšile on võimalik kaasa elada ka tasuta otsepildis ja eestikeelsete kommentaaridega Paf.comi kodulehel laupäeval kell 18.45. Vaata videointervjuud!

Paf Boxing Galal toimub homme kokku seitse matši. Peaesinejaks on tagasi võidureele saada sooviv Helenius, kes aprillis kodupubliku ees karjääri tähtsaimas matšis (WBC Silver raskekaalu tiitel) profitee esimese kaotuse sai, jäädes nokaudiga alla Johann Duhaupasele.

Heleniuse vastaseks Ahvenamaal on sakslane Konstantin Airich, kel kirjas 23 võitu, 17 kaotust ja 2 viiki. Karjääri viimased aastad pole Kasahstanis sündinud ja Heleniusele pikkuses paarkümmend sentimeetrit kaotaval Airichil kergelt läinud, kuid nimekaid vastaseid on olnud hulgi - maailmameister Anthony Joshua, Vyacheslav Glazkov, Odlanier Solis, Manuel Charr, Christian Hammer, Mariusz Wach.

Lisaks astuvad Paf Boxing Galal ringi ka eestlastele tuntud Soome võitlejad Timo-Juhani Hirvikangas (alistanud Tallinnas Ott Remmeri) ning Dayron Lester (nokauteerinud Tallinnas Rain Kärkineni).