Iroonilisel kombel ei saanud ta trauma poksiringist, vaid telekanali Kanal 5 korraldatavast sõust "Superstars", mis paneb tuntud sportlased teineteisega erinevatel aladel võistlema.

Kuna võtted on alles käimas, ei saanud Svensson öelda, mis alaga oli parasjagu tegu, kuid avaldas, et õnnetus juhtus kuu aega tagasi Kreeta saarel, kust ta ka koheselt kiirabiga haiglasse viidi. Alles nüüd võis ta silmaklapi peast võtta ja nägi ka ise silma pärast traumat esimest korda.

"See on ime, et silm tõsiselt viga ei saanud. Nägemine on alles ning silmas sees pole midagi katki. Oleksin võinud ka kogu silma vigastada. Poksis pole mul kunagi sellist vigastust olnud. Loodan, et saan varsti terveks," vahendab Expressen poksija kommentaari.

Eelmise aasta septembris sai Svensson karjääri ühe magusaima võidu, kui alistas läbi aegade ühes suurimas Rootsi pinnal toimunud poksimatšis koduse konkurendi Mikaela Laureni. Viimane kogus hiljuti rahvusvahelises meedias kuulsust konkurendi (norralanna Cecilia Braekhus) suudlemisega matšieelsel kaalumisel.

Svensson ise kohtus Braekhusiga veebruaris Oslos ja kaotas maailmameistrile kümneraundilises matšis kohtunike punktidega. Pärast seda on ta poksist puhanud ja tegelenud rohkem teletööga, olles muude kohustuste kõrval ka Viasati ekspertkommentaator.