Briti tabloidleht The Sun kirjutab, et portaal TMZ üritas kommentaari saada ka Davise esindajatelt, kes keeldusid kuuldusi kommenteerimast.

Baltimore'i politsei on kinnitanud, et Lamborghini Urus sõitis kohaliku aja järgi kell 1.53 sisse teisele autole, kuid võimude saabudes Laborghinit enam sündmuspaigal polnud. Mitmed inimesed olevat avariis vigastada saanud ning üks ka haiglasse viidud.

Baltimore'i uudistekanali WJZ andmetel sõitis Davis Lamborghiniga punase tule alt läbi. Mees olevat vähem kui miili kaugusel sündmuspaigast tähistanud ona sünnipäeva. Laupäeval 26-aastaseks saavat Davist pole veel arreteeritud ning talle pole ka süüdistust esitatud.

25-aastasele Davisele tõi mehhiklase Santa Cruzi nokauteerimine WBA juunior kergkaalu ning WBA (Super) supersulgkaalu tiitli. Tema võiduseeria pikenes 24 matšini.

Davisest sai esimene poksija pärast 1988. aastat, kes võitnud tiitleid kahes divisjonis. Toona tegi seda Sugar Ray Leonard, kes Donnie Lalondet võites sai endale WBC superkeskkaalu ja WBC kergraskekaalu tiitlid.

Tänavu veebruaris esitati Davisele koduvägivalla süüdistus. Videost oli näha, kuidas poksija haaras oma 2018. aastal sündinud tütre emalt Andretta Smothersilt vaidluse käigus kaelast. Juhtunu leidis aset ühel heategevuslikul korvpallimatšil Miamis. Davis andis end ise politseile üles ja kinnitas Instagrami vahendusel fännidele, et ta oli agressiivne, kuid pole naist kunagi löönud.