Kui veerand- ja poolfinaalis otsustas Karlson (Wiru treening) asjad juba avaringis, siis finaalis tuli enda paremust tõestada kõigis kolmes raundis. Kuigi võitjas polnud lõpukella helisedes kahtlust, suutis Aleksandr Bussel vastu pidada kauem, kui võis arvata.

Õhtu oodatuimas lahingus näitas Pavel Kamanin (Narva PSK), et eelmisel aastal võidetud tiitel polnud mingi juhus. Noor ja tehniliselt ülivõimas Kamanin ei jätnud Andrei Hartšenko vastu midagi juhuse hooleks ning kontrollis kergekeskkaalu finaalmatši algusest lõpuni, võites täiskasvanute klassis oma teise kuldmedali.

Poolraskekaalus näitas Stiven Aas (Järve-Boxing), et kui mängus on riigi tähtsaim medal, pole Aleksei Šeršunovist (Karl-Leman) talle siiski vastast. Juunioride klassis maailmameistrivõistlustele jõudnud Aas võitis täiskasvanute finaali kohtunike ühehäälse otsusega.

Sama tulemusega tuli taaskord Eesti meistriks Semjon Karhanin (Järve-Boxing), kes suutis alistada taaskod oma suurima konkurendi, klubikaaslase Stanislav Perfilovi.

Üliraskekaalus maksis Ekke Lõhmus (Kontakt) kätte mulluse kaotuse Mait Metsisele (Sofron). Tasavägise matši võitis korvpalluri taustaga Lõhmus kohtunike 4:1 häältega.

Keskkaalus krooniti Eesti meistriks Eduard Piirisild (Sofron), kaalukategoorias kuni 60kg Valeri Tšernoglavski (Sofron), kaalukategoorias kuni 56kg Kirill Serikov (Järve-Boxing).