Jaanuaris toimunud Warrior Fight 3 üritusel, kus 12 korda Eesti amatöörpoksi meistriks tulnud Karlson debüüdi tegi, oli tal probleeme vastupidavusega. Ukrainlane Viktor Trush küll alistus, kuid kolmandas-neljandas raundis kippus võhma väheks jääma. Õnneks kimbutas sama mure ka vastast.

"Loodan, et tuleb parem matš kui eelmine. Tahan, et saaksin neli raundi algusest lõpuni korralikult võidelda," rääkis Karlson laupäevase lahingu eel. "Olen selle nimel tööd teinud - pikemad sparringud, pikad jooksud, suusatamised... Tuleb need rasked treeningud ära kannatada!"

Karlsoni ja Nesterenko matš toimub kehakaalus -90,2 kg. Oma vastast iseloomustas Karlson kui pikka ja liikuvat poksijat.

"Tugeva löögiga pikk ja liikuv poksija. Liigub eest ära, teeb tugevaid lööke kehasse. Olen näinud ühte ta matši, kus ta ka kolmandas raundis päris aktiivne oli. Läheb raskeks!" ennustas Karlson.

Mida ennustab Ainar Karlson õhtu üheks oodatuimaks matšiks Kaupo Arro ja Mirkko Moisari vahel? "Olen mõlemaga poksinud. Täiesti ühtemoodi poksivad. Kaupol on kindlasti rohkem kaotada, sest ta pole veel kaotust tunnistanud. Mirkkol oleks mõttekas minna nokauti otsima ja matš varem ära lõpetada. Kaupo peaks matši tehniliselt kontrollima ja liikuma. Aga kes teab, võib-olla proovivad mõlemad teineteist ära lüüa. Tuleb kindlasti põnev matš!"

Delfi TV vahendab sel laupäeval Warrior Fight 4 üritust algusega 18:30 ka otsepildis. Osta ülekandepilet siit.