Briti meedia nimetab mehe otsust murettekitavaks, sest Brunol on olnud suuri psüühikaprobleeme ning olnud seetõttu isegi haiglaravil.

Bruno vaimne tervis hakkas käest minema peagi pärast seda, kui ta Mike Tysonile 20 aastat tagasi kolmes raundis kaotas. Kuid läinud novembris pärast Tyson Fury maailmameistriks tulekut hakkas ta lähimate sõprade ringis tagasituleku plaane arutama.

"Olen kogu selle aja trennisaalis rüganud ning seetõttu tahangi poksi tagasi tulla. Mul ei ole muud valikut. Ma treenin iga päev. Ma ei saa istuda ja lasta nendel promootoritel öelda, et Anthony Joshua nokauteeriks mind kahes raundis, kui ma pole isegi surnud," rääkis Bruno.

Bruno võitis WBC tiitlivöö 1996. aastal Wembley staadionil, kui alistas ameeriklase Oliver McCalli. 2003. aastal diagnoositi tal bipolaarne häire ning viimase 13 aasta jooksul on ta kolm korda haiglasse sisse kirjutatud, viimati mullu septembris.

Eelmisel nädalal jäi ta pildile ühes Manchesteri treeningsaalis, kus ta harjutas koos endise maailmameistri Ricky Hattoniga, kes töötab nüüd treeneri ja poksipromootorina. Pealtnägijate sõnul paistis Bruno olevat fantastilises vormis.

Siiski peetakse Bruno vaimse tervise ja ajaloo tõttu ebatõenäoliseks, et ta Briti boksikojalt litsentsi saab.