Nimi: Anastassia Krasnova
Maadlusstiil: naistemaadlus (vabamaadlus)
Spordiklubi: Kaitsejõudude spordiklubi
Vanus: 19
Võistluskaal: –55 kg
Pikkus: 165 cm
Pärit olen Tallinnast

Nädalaplaan: 16. – 22. veebruar

Ärkan iga päev kl 8.00, millele järgneb hommikusöök kl 8.15 – puder või jogurt ning kõrvale banaan.
Esmaspäevast kolmapäevani viibisin Rootsis Klippanis treeninglaagris (viibisin seal tegelikult juba varem) ning elasin sealse treeningrežiimi järgi:
10.30 – 12.00 Esimene treening
16.30 – 18.00 Teine treening

Treening algas reeglina 15-minutilise soojendusega, millele järgnes 15 minutit tehnikate harjutamist. Sealt edasi pea tund maadlussparringut erinevate partneritega.

Sain maadelda paljude tüdrukutega, samuti nendega, kes maadlevad raskemates või kergemates kaaludes. Vastaseid oli paljudest riikidest: Poolast, Itaaliast, Jaapanist, USAst, Valgevenest ja mujalt.

Lõuna- ja õhtusöögiks söön kanaliha koos riisi või makaronidega, juurde kindlasti köögivilju ning kanamune. Kui viibin treeninglaagrites, siis söön seda, mida seal pakutakse. Kuna treeninguid on palju, siis söön tegelikult kogu päeva jooksul päris tihedalt – põhitoidukordadele lisandub omajagu ooteid ja snäkke.

Maadlen kehakaalus –55 kg ja võtan vähe kaalu, seega mingit erilist dieeti ma pidama ei pea. Võistluseelse kaalulangetamisega tegelen kõige rohkem kaks päeva enne kaalumist. Kuna –55 kg ei ole olümpiakaal, siis võibolla pean tulevikus liikuma teise kaaluklassi: allpool on –53 kg ja üleval järgmise kaaluna –58 kg. Aga kumbasse minna, seda veel ei tea – olen päris noor ja võibolla tuleb ka natuke kasvulisa.

Magama lähen iga päev umbes kl 23.00. Raskematel päevadel magan ka päeval kahe treeningu vahel.

Neljapäeval tulin laagrist tagasi. Võtsin selle päeva vabaks, sest olin erinevate treeninglaagrite ja võistluste tõttu kodust eemal juba rohkem kui kuu aega.

Reedest päeva alustasin kl 10.00 jõutreeninguga: Olenevalt treeningust teeme raskeid jõuhartutusi nagu rinnalevõtt, kükid ja surumised, kui ka kergemaid, peamiselt oma keharaskusega harjutusi - hüpped ja lõuatõmbed. Jõutreening algab tavaliselt 30-minutilise jooksuga. Kui jõuharjutusi vähem, siis jookseme pikemalt.

Teiseks treeninguks reedel on maadlus, mis algab kl 18.00.

Laupäev on juba kergem, siis on ainult väike jooks koos kergema jõutreeninguga ning õhtul saan puhata – naudin sauna ja basseini.

Pühapäev on puhkepäev.
Saan praegu väga palju treenimisele ja võistlemisele pühendada. kuna võtsin septembrist akadeemilise puhkuse. Õpin Tallinna Ülikoolis inglise keelt ja kultuuri.
---
Võistluste algus on 1. märtsil kell 10.00 ning finaalid algavad kell 17.00. Sündmus on pealtvaatajatele tasuta. Samuti on võistluste otseülekannet võimalik vaadata Delfist. Tule ja ela oma lemmikutele kaasa!