Eestlanna alistas naistemaadluse kvalifikatsiooniringis brasiillana Aline da Silva Ferreira 3:0, kaheksandikfinaalis ukrainlanna Katerina Burmistrova 2:0 ja veerandfinaalis Mongoolia maadleja Urtnasan Gan Ochiri 4:2.

Avamatšis brasiillannaga teenis Mäe esmalt punkti vastase passiivsuse eest. Seejärel sai ta haarde jalast ja paiskas Da Silva Ferreira pikali, millega lisandus veel kaks punkti. Brasiillana puhul on tegemist 2014. aasta MM-hõbeda ja Rio olümpiamängude 9. koha omanikuga.

Kaheksandikfinaalis Burmistrovaga sai Mäe esimesel perioodil passiivsuse eest karistada, mis tähendab, et ta pidi 30 sekundi jooksul võtte tegema, mis ka õnnestus - sealt esimene punkt. Teisel perioodil oli ukrainlanna see, kel tuli passiivsuse tõttu ründama hakata, kuid tema võtet ei teinud ja sellega Mäele teine punkt. Tulemusega 2:0 matš lõppeski.

Burmistrova krooniti 2002. aastal maailmameistriks kehakaalus -67 kg. Raskekaalus on ukrainlanna võitnud kaks EM-pronksi (2013 ja 2014).

Veerandfinaalis läks Mäe kokku Urtnasan Gan Ochiriga ja seegi matš oli raske. Mäe jäi 0:1 taha, kuid suutis siis vastase parterisse panna ja läks 2:1 juhtima. Siis karistati taas Mäed passiivsuse eest ja kuna ta ei teinud 30 sekundi jooksul võtet, oli seis 2:2 viigis. Edu oli siiski Mäel, kes oli teinud niiöelda kallima ehk 2-punktise võtte. Mongoollanna ründas lõpus maruliselt, et Mäe kasutas selle ära, pani taas vastase parterisse ning võit 4:2 oli tõsiasi.

Poolfinaalis kohtus Mäe MM-il esimese asetuse saanud türklanna Yasemin Adariga. Tulises matšis oli suurema osa ajast ees Adar, kuid viimasel minutil tehtud heide viis ootamatult ette hoopis Mäe. Paarkümmmend sekundit enne lõppu suutis türklanna aga taas punktid kirja saada ning Mäel ei olnud kasu ka viimaste sekundite meeleheitlikust üritusest - punktidega 8:5 marssis finaali vastane.

Õhtuses pronksimatšis tuli Mäe vastane lohutusringist - selleks oli jaapanlanna Hiroe Suzuki. Suzuki on küll kaks aastat spordist eemal olnud, kuid tegu on kahekordse Aasia meistriga. Mäe ja Suzuki olid varem kohtunud korra 2012. aastal, kui skooriga 3:1 jäi peale jaapanlanna.

Suzuki jäi peale ka seekord - Mäe oli kogu matši vältel tagaajaja rollis ning sai lõpuks kindla 0:6 kaotuse. Seega jääb sedapuhku tiitlivõistlustelt medal toomata.