Nabi esimeseks vastaseks 1/8 finaalis oli 27-aastane sakslane Eduard Popp. Sarnaselt Nabile on ka Popil ette näidata viies koht Rio de Janeiro olümpialt. Nabi võitis matši punktidega 5:3.

Sakslane pandi teisel minutil parterisse ja Nabil õnnestus ta kahel korral üle vedada. Sealt eduseis 5:0. Maadlusaja teisel poolel pandi parterisse ka Nabi ja Poppile sealt üks punkt. Hiljem sai Nabi veel hoiatuse ning sakslane kaks punkti, ent võit ikkagi eestlasele 5:3.

Veerandfinaalis läks Nabi kokku Valgevene esindaja Georgi Tšugošviliga, kes oli kaheksandikfinaalis alistanud Ukraina maadleja Oleksandr Tšernetski punktidega 3:1. Eestlane oli pikka aega 0:1 kaotusseisus (punkt parterist), kuid suutis kaks minutit enne lõppu vastase parterisse saata ja ühe punkti teenida. Seisuga 1:1 kohtumine lõppeski ning kohtunikud otsustasid eestlase võitjaks kuulutada, sest tema sai punkti viimasena.

Poolfinaalis tuli Nabil kokku minna Riza Kayaalpiga (Türgi), kes võitis veerandfinaalis Alin Alexuc-Ciurariu (Rumeenia) 5:0. Türklane alistas ka eestlase kindlalt, võites poolfinaalmatši punktidega 4:0.

Kayaalp on väga tituleeritud mees - ta on koguni seitsmekordne Euroopa meister, kolmekordne maailmameister ning Rio (2016) olümpiahõbe ja Londoni (2012) olümpiapronks.

Laupäeval maadleb Nabi pronksmedali eest. Tema vastane selgub lohutusringi matšidest. Kayaalpi finaalivastaseks on grusiin Iakob Kajaia.