34-aastane Nabi sai esimese punkti, kui vastane pandi matši alguses passiivsuse eest parterisse. Seejärel teenis eestlane kaks korda järjest kaks punkti, sest iraanlane sai kaks tehnilist hoiatust - esimene hoiatus tuli peaga löömise eest, teine näppudest kinnihoidmise eest. Esimene periood lõppes Nabi 5:0 eduseisus.

Teise perioodi lõpus sai iraanlane ka kolmanda tehnilise hoiatuse, kui kasutas taas keelatud võtet ja hoidis Nabil randmest kinni. Kuna iraanlane esitas hoiatuse järel ka challenge`i ja kaotas selle, teenis Nabi veel ühe punkti ja võitis pronksimatši seega 8:0.

Nabi jaoks on tegemist juba viienda MM-medaliga. Varasemalt on ta võitnud kaks kulda (2006, 2013), hõbeda (2017) ja pronksi (2014).

Nur-Sultanis tuli raskekaalus maailmameistriks kaheksakordne Euroopa meister, türklane Riza Kayaalp.

Nabi teekond pronksimatšini

Nabi jõudis pronksimatšile, sest suutis täna hommikul lohutusringis alistada nii India kui ka Kõrgõzstani maadleja. Ühtlasi tähendas see Tokyo olümpiapileti kindlustamist.

Nabil kulus esimeses lohutusringis India maadleja Naveeni Naveeni alistamiseks vaid poolteist minutit. Pärast seda, kui vastane parterisse pandi, vedas eestlane ta neli korda järjest üle.

Järgmises matšis oli Nabi samuti favoriit, sest 29-aastase kirgiisi Murat Ramonovi karjääri parim tulemus on 2015. aasta Las Vegase MM-i seitsmes koht. Rohkem pole ta suurtel tiitlivõistlustel esikümnesse jõudnud. Nabi võitiski 3:1.

Mõlemad said punkti vastase passiivsuse eest, aga Nabi suutis Ramonovi ka parteris korra üle vedada ja teenis selle eest kaks punkti.

Eile alanud võistluse avaringis alistas Nabi kindlalt Venezuela esindaja Moises Salvador Perez Hellburgi, ent jäi kaheksandikfinaalis alla kuubalasele Oscar Pino Hindsile.