Esimeses ringis kulutas Mäe bulgaarlanna Gabriela Georgieva alistamiseks vaid 2 minutit ja 13 sekundit. Georgieva sai esmalt hoiatuse, peagi heitis Mäe ta matile, teenides 5 punkti ning pani hetk hiljem ka selili.

Teises ringis ehk veerandfinaalis läks Mäe kokku Iselin Maria Moen Solheimiga ning ka norralannaga sai Mäe hakkama esimesel perioodil. Ta läks esmalt 5:0 juhtima ja alustas siis võtete kaskaadi. Mäe 4-punktine heide, Solheimi 2-punktine heide, Mäe pealeminek pluss ülevedu kohe otsa. Kui meedeldud oli 2.30, juhtis Mäe 12:2 ja kuulutati võitjaks.

Poolfinaalis tuli Mäel vastu võtta napp kaotus tiitlikaitsjalt Yasemin Adarilt. Mäe läks vastase hoiatuse toel 1:0 juhtima, kuid lasi siis Adaril teha 4-punktise heite. Viimastel sekunditel, seisul 2:4, tegi võtte Mäe, mida kohtunik hindas 2 punktiga. Kuna Adir oli teinud kallima ehk 4-punktise heite, märgiti võit talle.

Mäe treener Ahto Raska vaidlustas kohtunike otsuse ja nõudis hoolealuse viimase heite eest rohkem punkte, kuid kaotas. Seetõttu anti Adarile veel üks punkt ja nii jäi lõppseisuks 5:4 türklannale.

Nüüd ootab Mäed ees täna õhtul toimuv pronksimatš.