Mäe kaotas MMi avaringis Rio olümpiapronksist venelannale Jekaterina Bukinale esimese perioodi 1:2, ent teenis teise perioodi alguses kiiresti neli punkti. Bukina pääses veel korraks 6:5 juhtima, kuid paarkümmend sekundit enne lõppu sai eestlanna otsustava punkti, mis tagas talle seisul 6:6 võidu.

Mäe läks kaheksandikfinaalis vastamisi kolumblanna Andrea Carolina Olaya Gutierreziga, kes oli avamatšis alistanud australlanna Naomi Rachel de Bruine 9:2. Eestlanna ei andnud Gutierrezile mingit sõnaõigust, asus esimesel perioodil juba 7:0 juhtima ja võttis lõpuks kindla võidu 11:0.

Pääsu eest poolfinaali maadles Mäe kanadalanna Erica Elizabeth Wiebe'iga, kes alistas Aiperi Medet Kyzy (Kõrgõzstan) 5:0. Wiebe on Rio olümpiavõitja ja eelmise aasta MMi pronksinaine.

Veerandfinaalmatš Wiebe'iga osutus dramaatiliseks: seisul 1:1 lasi Mäe ennast ringist välja lükata ning loovutas seega eduseisu vastasele, kuid suutis üks sekund (!) enne kohtumise lõppu kanadalanna ringist välja heita. Kuigi kohtunikud vaatasid Wiebe'i protesti järel videot mitu minutit, otsustasid nad lõpuks, et sellel alust ei olnud ning eestlanna võttis lõpuks magusa 4:3 võidu.

Poolfinaalis läks Epp Mäe vastamisi jaapanlanna Hiroe Minagawa Suzukiga, kel on varasemast ette näidata kaks MM-pronksi. Suzuki suutis kiiresti teha nelja punkti väärilise heite ja asus 4:0 juhtima. Kui maadelda jäi alla kahe minuti, sai jaapanlanna eestlanna ringist välja surumise eest veel ühe punkti. Lõpuks võttis Suzuki kindla 7:0 võidu.

Tokyo olümpiapääsme taganud Mäed ootab nüüd ees pronksikohtumine, mis peetakse neljapäeval.