Osalejaid oli rohkesti ja konkurents tihe. Rõõmustav oli seegi, et kaasa tegid noorsportlased erinevatest gümnaasiumitest ja kutsekoolidest, kellest nii mõnigi jõudis poodiumile, nii et järelkasv Toomas Proovelile ja Heiki Nabile on olemas.

Naiste kuni 65kg kaalukategoorias oli võidukas Anette Traks Kristjan Jaak Petersoni Gümnaasiumist, kellele järgnesid Tuule Sireli Mäe (Tartu Tervishoiu Kõrgkool) ja Marie Helen Otti (Eesti Maaülikool). Raskemate naiste hulgas võitis Reelika Kaupmees (Tallinna Tehnikaülikool) Erika Treimani (Sisekaitseakadeemia) ees.

Meeste hulgas oli tihedaim konkurents kõige kergemas ja kõige raskemas kaalukategoorias, kus kummaski oli osalejaid kaheksa. Kuni 66kg meeste hulgas võidutsesid gümnasistid. Nii võttis võidu Helari Mägisalu /Audentese Spordigümnaasium) Rainer Grosbergi (Miina Härma Gümnaasium) ees. Kolmandad kohad läksid Kristjan Tootsile (Tartu Ülikool) ja Simo-Johannes Korkale (Rakvere Ametikool).

Meeste raskeimas kaalus oli võidukas Kaarel Maaten (Eesti Maaülikool), olles finaalis parem Artu Vititinist (Audentese Spordigümnaasium). Kolmanda koha hõivasid poodiumil Hannes Käärik (Sisekaitseakadeemia) ja Reimo Milva (Tallinna Ülikool).

Sisekaitseakadeemia sai kuldmedali kuni 85kg meeste hulgas, kus oli võidukas Raido Liitmäe Hardo Tootsi (Kõrgem Sõjakool) ees. Kolmanda koha sai Vahur Steinberg (Tartu Ülikool).

Kuni 75 kg meeste hulgas alistas Kristjan Arold (Tartu Ülikool) Martin Jalakase (Audentese Spordigümnaasium) ja võitis sellega kuldmedali.

Tuleval nädalavahetusel selgitavad paremaid lauatennisistid ja võrkpallurid. Lauatennis toimub pühapäeval TTÜ spordihoones ja võistlus toimub nii meistriliigas kui harrastajate liigas. Võrkpallurid selgitavad meistrid laupäeval Rakveres, seal heitleb meistritiitlile kuus meeskonda ja neli naiskonda.