Mida siis tema ringisoleku ajal näha saab? Ahti selgitab, et kuna ta on vastasest pikem, keskendub ta jala- ja põlvelöökidele, samas aga ta teab, et vastane on kiire ja terav. "Mul on ebamugav võidelda endast väiksema vastu, seega tuleb kindlasti raske võitlus minu jaoks," lisab ta.

Poksija ütleb, et King of Kings on koht, kuhu iga sportlane tahab jõuda ja tema nägi juba ammu ennast sinna jõudmas, sest see on Euroopa prestiižikaim võistlus. Eelmine turniir tõstis Saku suurhallis emotsioonid kõrgele ja Ahti loodab, et meie sportlased suudavad ka seekord adrenaliini möllama panna.

Praeguste treeningute kohta ütleb poksija, et kuna treenitakse üheskoos, on saalis kogemusi tunda. "Meil on vaja koos teha, et oleksime kõik tipptasemel — kui üksipäini teha, jääks midagi puudu," leiab ta. "Minu jaoks on see õnnistus, et saame kõike tippudega koos teha."

Kui Ahti Pikkuri nimi hõigatakse maha võitjana ja kerkib tema käsi, tahab ta tänusõnad öelda ennekõike treener Kevin Rennole, aga ka oma emale, kes on teda seekord eriti toetanud. Ja mõistagi iseendale tehtud töö eest.