Olümpiaedetabel võib eestlannade jaoks oluliseks kerkida, kui naiskonnaga ei õnnestu Tokyo olümpiale murda. Sellisel juhul saab just seda tabelit juhtiv eestlanna jahtida individuaalset pääset nelja aasta suurimale spordipeole.

„Sellele tabelile ma niimoodi üldse ei mõtle. Läheme ikka naiskonnaga olümpiale,“ märkis Kirpu Delfi Spordile. „Eesti edetabelile mõtlen ainult seetõttu, et see annab koha naiskonnas. Tahan olla tabeliliider, kuna niimoodi olen kindlasti koondises.“

Dohas näidatud vehklemisega oli Kirpu loomulikult rahul. „Olen väga rahul. Olen enda esituse üle õnnelik.Veerandfinaalis andsin küll suure edu käest (Kirpu juhtis OM-hõbeda Choi In-Jeongi vastu 7:2) ja kõik läks viimase torke peale, kuid lõpuks sain ka sealt 15:14 võidu kätte. Võin turniiriga rahul olla, kuna olin kindel ja julge.“

Vahepeal Eesti naiskonnast välja langenud ja seetõttu ka tiitlivõistlusi kõrvalt vaadanud Kirpu on enda sõnul nüüd täiega tagasi.

„Kõik, mis ei tapa, teeb tugevaks. Kasvasin selle perioodi jooksul tehniliselt ja mentaalselt. Võib olla oli seda minu jaoks vaja. Praegu tunnen end hästi. Suudan olla vehklemisrajal julge ja võtta vastu õigeid otsuseid,“ vaatas Kirpu toonasele ajale nüüd hoopis teise pilguga tagasi.